Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ένταση και τραυματισμούς
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ένταση και τραυματισμούς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν μέλη της ΛΑΕ. Οι ακτιβιστές της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτυρήθηκαν στην οδό Καποδιστρίου και αυτή την Τετάρτη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Επικράτησε ένταση, με φωνές και σπρωξίματα αλλά λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαδηλωτές υποχώρησαν. Ωστόσο, ένας άντρας τραυματίστηκε.  Διαβάστε ακόμα: Καταστροφική πυρκαγιά […]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν μέλη της ΛΑΕ.

Οι ακτιβιστές της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτυρήθηκαν στην οδό Καποδιστρίου και αυτή την Τετάρτη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Επικράτησε ένταση, με φωνές και σπρωξίματα αλλά λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαδηλωτές υποχώρησαν. Ωστόσο, ένας άντρας τραυματίστηκε. 

Διαβάστε ακόμα:

Καταστροφική πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο (vid)

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «Την ώρα που η Κυβέρνηση «ευαγγελίζεται» την «έξοδο» από τα μνημόνια σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ευκαιρία, η προσπάθεια υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας από τράπεζες και funds έχει εντατικοποιηθεί, με την κυβέρνηση να εξυπηρετεί τα ληστρικά τους συμφέροντα εις βάρος φτωχών νοικοκυριών».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα στο κτίριο όπου στεγάζεται το συμβολαιογραφικό γραφείο.

Τότε δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν μπροστά… δημιουργώντας μία ασπίδα ώστε να σταματήσουν τους διαμαρτυρόμενους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις