Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του παιδεραστή ιερέα
ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του παιδεραστή ιερέα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, με εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες του 80χρονου -σε αργία- ιερέα, Γεώργιου Κωνσταντάκου. Ο ιερέας ο οποίος τελούσε σε αργία είχε συλληφθεί στην περιοχή του Αναύρου, στον Βόλο, ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε 11χρονο κοριτσάκι. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο που έχει συμπληρώσει […]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, με εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες του 80χρονου -σε αργία- ιερέα, Γεώργιου Κωνσταντάκου.

Ο ιερέας ο οποίος τελούσε σε αργία είχε συλληφθεί στην περιοχή του Αναύρου, στον Βόλο, ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε 11χρονο κοριτσάκι.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο που έχει συμπληρώσει μεν τα 10 έτη, αλλά όχι τα 15, και έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και για απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα σύλληψη για το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Τα τελευταία χρόνια ο 80χρονος είχε καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη Δημητριάδος για διάφορες παράνομες πράξεις του, αλλά εξακολουθούσε να φορά ράσο.

Την 11χρονη εξέδιδε η 30χρονη Βουλγάρα μητέρα της, η οποία εκδίδετο και η ίδια στον 80χρονο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις