Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι μπαλωθιές τους «κόστισαν» το γλέντι
ΕΛΛΑΔΑ

Οι μπαλωθιές τους «κόστισαν» το γλέντι

Ένα κρητικό γλέντι με τα.. όλα του είχε στήσει μία οικογένεια στον Αποκόρωνα Χανίων καθώς εκτός από το αλκοόλ και τα φαγητά υπήρχαν και όπλα για τις μπαλωθιές! Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μία οικογένεια είχε καλέσει φίλους, γείτονες και γνωστούς κάνοντας πάρτι αποχαιρετισμού για το γιο της που […]

Ένα κρητικό γλέντι με τα.. όλα του είχε στήσει μία οικογένεια στον Αποκόρωνα Χανίων καθώς εκτός από το αλκοόλ και τα φαγητά υπήρχαν και όπλα για τις μπαλωθιές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μία οικογένεια είχε καλέσει φίλους, γείτονες και γνωστούς κάνοντας πάρτι αποχαιρετισμού για το γιο της που έφευγε φαντάρος.

Κατά την διάρκεια του γλεντιού κάποιος έβγαλε το όπλο και έριξε μπαλωθιές σηκώνοντας στο… πόδι ολόκληρη την γειτονιάς.

Κάτοικος της περιοχής, σύμφωνα με το cretapost. gr, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για την ρήψη άσκοπων πυροβολισμών με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε έρευνα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι αλλά και σε δύο γειτονικά σπίτια – ανθρώπων που συμμετείχαν στην κοινωνική εκδήλωση – όπου βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά:

Διαβάστε ακόμα: Με αίμα… βάφτηκε ξανά η άσφαλτος

3 κυνηγετικά όπλα,
φυσίγγια,
κάλυκας,
ξίφος με μήκος λάμας 38 εκατοστών,
ανιχνευτής μετάλλων,
φορτιστής μηχανήματος ανίχνευσης χρυσού,
συσκευή εντοπισμού (GPS),

Οι αρχές συνέλαβαν δύο Κρητικούς, έναν 39χρονο κι έναν 61χρονο αλλά και έναν 39χρονο Βούλγαρο (ιδιοκτήτες των τριών σπιτιών όπου έγιναν οι έρευνες).

Η προανάκριση διενεργείται από του Αστυνομικού Τμήμα Αποκόρωνα, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις