Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο ΕΣΡ ο ΑΝΤ1 για το «Game of love»
ΕΛΛΑΔΑ

Στο ΕΣΡ ο ΑΝΤ1 για το «Game of love»

Σοβαρά προβλήματα για το Game of Love, που έχει προκαλέσει από το πρώτο επεισόδιο θύελλα αντιδράσεων λόγω του περιεχομένου του. Σήμερα ο ΑΝΤ1 καλείται σε ακρόαση από το ΕΣΡ, μετά από αντιδράσεις των τηλεθεατών για το περιεχομένου του προγράμματος σε ώρα prime time. Νέες εξελίξεις – «Κόπηκε» το Game of love Το «Game of Love» […]

Σοβαρά προβλήματα για το Game of Love, που έχει προκαλέσει από το πρώτο επεισόδιο θύελλα αντιδράσεων λόγω του περιεχομένου του.

Σήμερα ο ΑΝΤ1 καλείται σε ακρόαση από το ΕΣΡ, μετά από αντιδράσεις των τηλεθεατών για το περιεχομένου του προγράμματος σε ώρα prime time.

Νέες εξελίξεις – «Κόπηκε» το Game of love

Το «Game of Love» έχει ήδη «κοπεί» από τον ANT1 Κύπρου, έπειτα από απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης του νόμου περί άσεμνου υλικού από τους υπεύθυνους του σταθμού ΑΝΤ1 για συγκεκριμένο ριάλιτι.

Game of Love: Πρεμιέρα με άγριες, «καυτές» σκηνές

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος ζήτησε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις