Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι εξελίξεις για τον πολυτραυματία του ταχύπλοου
ΕΛΛΑΔΑ

Οι εξελίξεις για τον πολυτραυματία του ταχύπλοου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία η οποία αποχαιρέτησε τα τρία θύματα της τραγωδίας με το ταχύπλοο στα Σφακιά. Ο 31χρονος άνδρας, το τέταρτο μέλος της παρέας, που επέβαινε στο ταχύπλοο και ο μοναδικός επιζών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, τη σπονδυλική στήλη και δίνει γενναία μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Σφακιά: Τι […]

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία η οποία αποχαιρέτησε τα τρία θύματα της τραγωδίας με το ταχύπλοο στα Σφακιά.

Ο 31χρονος άνδρας, το τέταρτο μέλος της παρέας, που επέβαινε στο ταχύπλοο και ο μοναδικός επιζών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, τη σπονδυλική στήλη και δίνει γενναία μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Σφακιά: Τι δείχνει η νεκροψία

Σύμφωνα με το cretapost. gr, μηνύματα αισιοδοξίας προσδίδει τόσο στην οικογένεια όσο και στους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 31χρονου πολυτραυματία, ο οποίος διασώθηκε από την ναυτική τραγωδία, που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία Φοίνικας στα Σφακιά.

Μέχρι τώρα η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για θετική έκβαση της κατάστασης της υγείας του.

Την Κυριακή (20/5) και τη Δευτέρα (21/5) η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τους τρεις νεαρούς άνδρες, οι οποίοι ξεψύχησαν στα βράχια μετά τη σφοδρή πρόσκρουση του σκάφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις