Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Champions League: Χωρίς φιλάθλους η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: Χωρίς φιλάθλους η Ρεάλ

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψαν τα εισιτήρια τους για τον τελικό του Champions League. Η επιλογή της UEFA να διοργανώσει τον τελικό του Champions League στο Κίεβο κεκλεισμένων των θυρών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων οι οποίοι αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την ομάδα τους, στο Κίεβο. Διαβάστε ακόμα: Μανέ: Έχουμε τους παίκτες […]

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψαν τα εισιτήρια τους για τον τελικό του Champions League.

Η επιλογή της UEFA να διοργανώσει τον τελικό του Champions League στο Κίεβο κεκλεισμένων των θυρών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων οι οποίοι αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την ομάδα τους, στο Κίεβο.

Διαβάστε ακόμα:

Μανέ: Έχουμε τους παίκτες για να κερδίσουμε κάθε ομάδα

Οι «Times» αναφέρουν ότι η απόφαση τους οφείλεται στο γεγονός ότι το κόστος διαμονής στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι πολύ ακριβό, μιας κι υπάρχουν καταγγελίες για αισχροκέρδεια από τους ξενοδόχους της πόλης.

Η Ρεάλ δικαιούνταν 16.626 εισιτήρια, ωστόσο είναι πιθανόν να βρεθούν στο Κίεβο λιγότεροι από 15.000 φίλοι της «Βασίλισσας».

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ πληροφορήθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη και ζήτησε, μάλιστα, να πάρει τα εισιτήρια που επιστράφηκαν, ωστόσο η UEFA ήταν αρνητική, φοβούμενη την πιθανότητα επεισοδίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις