Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το τρυφερό μήνυμα στον παππού Χάρρυ Κλυνν (pic)
LIFESTYLE

Το τρυφερό μήνυμα στον παππού Χάρρυ Κλυνν (pic)

Με ένα τρυφερό μήνυμα η Σάννυ Μπαλτζή αποχαιρετά τον πεθερό και παππού της κόρη της, Χάρρυ Κλυνν. Η Σάννυ Μπαλτζή δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του Χάρρυ Κλυνν με τον γιο του, Νίκο, όντας ακόμα μωρό και μια εικόνα του με τη νεογέννητη εγγονή του, κόρη της Σάννυ και του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή […]

Με ένα τρυφερό μήνυμα η Σάννυ Μπαλτζή αποχαιρετά τον πεθερό και παππού της κόρη της, Χάρρυ Κλυνν.

Η Σάννυ Μπαλτζή δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του Χάρρυ Κλυνν με τον γιο του, Νίκο, όντας ακόμα μωρό και μια εικόνα του με τη νεογέννητη εγγονή του, κόρη της Σάννυ και του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν

«Πατέρας και γιος -Παππούς και εγγονή Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Αυτά είναι τα συγκινητικά λόγια με τα οποία αποχαιρετά για πάντα η Σάννυ Μπαλτζή, τον παππού της κόρης της, Χάρρυ Κλυνν.

Η Σάννυ υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη για περίπου 3 χρόνια και απέκτησαν μαζί μια κόρη τη Λώρα.

«Είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό, τι καλύτερο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις