Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Podemos κατά Πάμπλο Ιγκλέσιας για το νέο… σπίτι
ΚΟΣΜΟΣ

Podemos κατά Πάμπλο Ιγκλέσιας για το νέο… σπίτι

Σφοδρή επίθεση από τα μέλη του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, δέχτηκε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. Τα μέλη του κόμματος θα υποβάλουν την ηγεσία τους σε ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, μετά την αγορά από τον ηγέτη του κόμματος κατοικίας 600.000 ευρώ κοντά στη Μαδρίτη. Επικριτές κατήγγειλαν ως υποκριτές τον επικεφαλής του κόμματος Πάμπλο Ιγκλέσιας και τη […]

Σφοδρή επίθεση από τα μέλη του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, δέχτηκε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Τα μέλη του κόμματος θα υποβάλουν την ηγεσία τους σε ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, μετά την αγορά από τον ηγέτη του κόμματος κατοικίας 600.000 ευρώ κοντά στη Μαδρίτη.

Επικριτές κατήγγειλαν ως υποκριτές τον επικεφαλής του κόμματος Πάμπλο Ιγκλέσιας και τη σύντροφό του, την εκπρόσωπο των Podemos, Ιρένε Μοντέρο, λέγοντας ότι προδίδουν τις αριστερές αρχές τους.

Το ζευγάρι, υπεραμυνόμενο της αγοράς, υπογράμμισε πως η κατοικία είναι για δική του χρήση και πως η αγορά της δεν αποτελεί κερδοσκοπική κίνηση στην αγορά ακινήτων.

Διαβάστε ακόμα:

Ορτέγα Ντίας: Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τον Μαδούρο

Το ζευγάρι, το οποίο περιμένει δίδυμα, επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα πληροφορία στον ιστότοπο OKDiario ότι αγόρασε την κατοικία, που διαθέτει πισίνα και ξενώνα, στην πόλη Γαλαπαγάρ, σε απόσταση 40 χλμ. από τη Μαδρίτη.

Το ζευγάρι έλαβε ένα 30ετές ενυπόθηκο δάνειο 540.000 ευρώ για να αγοράσει την κατοικία, ανέφερε ο Ιγκλέσιας σε καταχώρισή του στο Facebook.

«Ξέρουμε ότι πολλές ισπανικές οικογένειες δεν μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο δάνειο, ακόμη και με δύο μισθούς, και γι’ αυτό πιστεύουμε πως είναι τόσο σημαντικό να έχουν όλοι αξιοπρεπείς μισθούς», πρόσθεσε.

Το 2012 ο Ιγκλέσιας είχε επικρίνει τον -τότε υπουργό Οικονομίας της Ισπανίας- Λουίς ντε Γκίντος επειδή είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα στη Μαδρίτη για το ίδιο ποσό. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις