Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαροπαλεύει ο ποδηλάτης – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Χαροπαλεύει ο ποδηλάτης – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο 37χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης, στον Βόλο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου και οι γονείς του βιώνουν ώρες αγωνίας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με […]

Ο 37χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης, στον Βόλο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου και οι γονείς του βιώνουν ώρες αγωνίας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το taxydromos. gr, ο ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ: Φίδι σε… καροτσάκια σούπερ μάρκετ!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η σύγκρουση του αυτοκινήτου με το ποδήλατο ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να εκτιναχθεί στον αέρα και να τραυματιστεί σοβαρά πέφτοντας με φόρα στο οδόστρωμα.

Διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος και παρείχε βοήθεια.

Ο 37χρονος παρελήφθη άμεσα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική για επέμβαση και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος επέστρεφε από την εργασία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις