Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρίκη για ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μενίδι
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη για ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μενίδι

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μενίδι, από τους δράστες που τους χτυπούσαν αλύπητα για λίγα μόλις ευρώ. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (20-5) όταν οι δράστες εισέβαλαν σε ένα σπίτι  στην οδό Ιωάννου Λιόση, όπου ζει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Εκεί βρήκαν την 80χρονη και τον 79χρονο σύζυγό της στην αυλή και χτυπώντας […]

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μενίδι, από τους δράστες που τους χτυπούσαν αλύπητα για λίγα μόλις ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (20-5) όταν οι δράστες εισέβαλαν σε ένα σπίτι  στην οδό Ιωάννου Λιόση, όπου ζει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Εκεί βρήκαν την 80χρονη και τον 79χρονο σύζυγό της στην αυλή και χτυπώντας τους, τους ανάγκασαν να μπουν στο σπίτι όπου συνέχισαν να τους χτυπούν για να τους αναγκάσουν να τους αποκαλύψουν που είχαν χρήματα και τιμαλφή.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Χάθηκαν» 200.000 ευρώ

Οι δυο δράστες έψαξαν τους χώρους του σπιτιού, αλλά δεν βρήκαν το παραμικρό. Τελικά άρπαξαν από την ηλικιωμένη γυναίκα μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και εξαφανίστηκαν.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι άρχισε να καλεί σε βοήθεια με τους περίοικους να ενημερώνουν  την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που μετέφερε την 80χρονη και τον 79χρονο στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις