Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βεβήλωσαν την πινακίδα «Δεν ξεχνώ – Remember Cyprus» (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Βεβήλωσαν την πινακίδα «Δεν ξεχνώ – Remember Cyprus» (pics)

Βεβήλωσαν την πινακίδα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – REMEMBER CYPRUS» στη δυτική είσοδο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το evros24. gr, άγνωστοι σημάδεψαν την εν λόγω πινακίδα βάφοντάς τη κόκκινη και ζωγραφίζοντας πάνω της το σύμβολο των Ναζί. Όπως αναφέρεται, η πινακίδα είχε τοποθετηθεί για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να μην ξεχνάμε… την […]

Βεβήλωσαν την πινακίδα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – REMEMBER CYPRUS» στη δυτική είσοδο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το evros24. gr, άγνωστοι σημάδεψαν την εν λόγω πινακίδα βάφοντάς τη κόκκινη και ζωγραφίζοντας πάνω της το σύμβολο των Ναζί.

Όπως αναφέρεται, η πινακίδα είχε τοποθετηθεί για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να μην ξεχνάμε… την κατοχή της Κύπρου, επί Δημαρχίας του Ηλία Ευαγγελίδη.

Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια όμως για να τοποθετηθεί ξανά η πινακίδα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – REMEMBER CYPRUS» στη δυτική είσοδο της Αλεξανδρούπολης όταν αφαιρέθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου, καθώς είχε διαβρωθεί.

Μετά από απαίτηση πολλών πολιτών, η δημοτική αρχή κατασκεύασε μια νέα πινακίδα που τοποθετήθηκε εκεί σχεδόν πριν από ένα μήνα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο 81χρονος που αποπλάνησε ανήλικη (pics)

Ωστόσο, φαίνεται πως άγνωστοι δεν τη σεβάστηκαν και τη βεβήλωσαν, με την αρμόδια Δημοτική Αρχή να οφείλει να προβεί άμεσα στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις