Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγριο έγκλημα: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα Πενηντάχρονος έσφαξε την γυναίκα του, μπροστά στα μάτια του τρίτου τους παιδιού, ηλικίας 4 ετών και του εγγονιού τους, παιδί της μεγάλης τους κόρης, ηλικίας επίσης τεσσάρων ετών. Η τραγωδία ήρθε μετά από έντονο τσακωμό. Τα δύο παιδιά έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά […]

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα

Πενηντάχρονος έσφαξε την γυναίκα του, μπροστά στα μάτια του τρίτου τους παιδιού, ηλικίας 4 ετών και του εγγονιού τους, παιδί της μεγάλης τους κόρης, ηλικίας επίσης τεσσάρων ετών.

Η τραγωδία ήρθε μετά από έντονο τσακωμό.

Τα δύο παιδιά έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε» φώναζε το άλλο.

Η 45χρονη νοσηλεύτρια έπεσε νεκρή από το χέρι του άνδρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του ζευγαριού ήταν πολύ έντονη.

Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: Η μεγάλη τους κόρη είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού η ίδια, το δεύτερο παιδί είναι σχολικής ηλικίας ενώ το τρίτο νήπιο.

Φρίκη για ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μενίδι

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να ζήσει στο Μεγαλοχώρι, παρά το ότι δεν κατάγονταν κανείς από εκεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των γειτόνων το ζευγάρι καυγάδιζε για διάφορους λόγους, ακόμη και για περιουσιακά. Ο δράστης έχει συλληφθεί .

Μετά το έγκλημά του, ήταν αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη του κόρη. Φέρεται να της είπε «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα».

Ο δράστης κατάγεται από το Γοργογύρι Τρικάλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις