Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν θα συναντηθούν Γιαννακόπουλος -Τσίπρας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν θα συναντηθούν Γιαννακόπουλος -Τσίπρας

Δεν θα συναντήθουν το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συζητηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και το πρότζεκτ του Athens Alive. Το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας με βασικό αντικείμενο την ονομασία των Σκοπίων, αλλά και η διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή μεταφέρουν αναγκαστικά το πολυαναμενόμενο ραντεβού σε άλλη μέρα. Διαβάστε ακόμα: […]

Δεν θα συναντήθουν το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συζητηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και το πρότζεκτ του Athens Alive.

Το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας με βασικό αντικείμενο την ονομασία των Σκοπίων, αλλά και η διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή μεταφέρουν αναγκαστικά το πολυαναμενόμενο ραντεβού σε άλλη μέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιαννακόπουλος: Θα πρέπει κάποια στιγμή να βγουν αλήθειες

Πάντως εκτιμάται πως αυτή η αναβολή δεν θα είναι… επ’ αόριστον, αλλά θα προγραμματιστεί πιθανότατα για την Τετάρτη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και οι συνεργάτες του έχουν κάνει μεγάλη προεργασία για το συγκεκριμένο ραντεβού, που θέλουν παρόντα και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ η συνάντηση αυτή μπορεί να φέρει εξελίξεις και για την ΠΑΕ, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του ελέγχου μαζί με έναν όμιλο επενδυτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις