Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σφοδρή καταδίκη για την επίθεση στον Μπουτάρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή καταδίκη για την επίθεση στον Μπουτάρη

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ο Νίκος Τόσκας, μάλιστα, διαβεβαίωσε τον κο Μπουτάρη ότι η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη αυτοί που του επιτέθηκαν και τον ανάγκασαν να διανυκτερεύσει έστω και προληπτικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αλέξης Τσίπρας «Αυτοί που επιτέθηκαν […]

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Νίκος Τόσκας, μάλιστα, διαβεβαίωσε τον κο Μπουτάρη ότι η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη αυτοί που του επιτέθηκαν και τον ανάγκασαν να διανυκτερεύσει έστω και προληπτικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αλέξης Τσίπρας

«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», δηλώνει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter.

Μέγαρο Μαξίμου

«Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία».

Διαβάστε ακόμα: Λάδι στη… φωτιά ρίχνει ο Ψωμιάδης για Μπουτάρη

Δημήτρης Τζανακόπουλος

«Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στο Τwitter.

Νίκος Τόσκας

«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Νίκος Βούτσης

«Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, άξιου εκλεγμένου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, που έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η πόλη και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να είναι ανοικτή και σύγχρονη. Να μην αναρωτηθεί κανείς για ποιον χτυπάει η καμπάνα, γιατί ακόμα και οι κυνικοί της πολιτικής που χαϊδεύουν την ακροδεξιά εκτίθενται ανεπανόρθωτα».

Νέα Δημοκρατία

«Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Διαβάστε ακόμα: Προκλητική η Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Μπράβο»! (pics)

Απόστολος Τζιτζικώστας

«Η βία από όπου και αν προέρχεται, εναντίον οποιουδήποτε και αν στρέφεται, δεν έχει καμία θέση σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία. Καμία διαφωνία δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις».

Σταύρος Θεοδωράκης

«Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες, αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ».

Γιώργος Παπανδρέου

«Η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη φέρνει στο μυαλό σκοτεινές σελίδες της ιστορίας μας. Είναι αυτονόητη η δίωξη των υπευθύνων και η απομόνωση όσων θέλησαν να μετατρέψουν τη σημερινή ημέρα μνήμης σε μέρα μίσους και διχασμού.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις