Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος ξανά μαζί;
LIFESTYLE

Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος ξανά μαζί;

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ίσως το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο και οι φήμες λένε πως επιστρέφουν! Την ιδέα να ενώσουν και πάλι τηλεοπτικά τους δύο φίλους εξετάζουν στον ΣΚΑΪ, καθώς αναζητεί δίδυμο παρουσιαστών και πιο συγκεκριμένα έναν άνδρα και μία γυναίκα για το «My man can», στο οποίο γυναίκες ποντάρουν στις ικανότητες των […]

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ίσως το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο και οι φήμες λένε πως επιστρέφουν!

Την ιδέα να ενώσουν και πάλι τηλεοπτικά τους δύο φίλους εξετάζουν στον ΣΚΑΪ, καθώς αναζητεί δίδυμο παρουσιαστών και πιο συγκεκριμένα έναν άνδρα και μία γυναίκα για το «My man can», στο οποίο γυναίκες ποντάρουν στις ικανότητες των συντρόφων τους.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Μπάρμπα – Φιλίνη

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε, σύμφωνα με τη Real και το πάλαι ποτέ δίδυμο Φώτης-Μαρία, με δεδομένο μάλιστα ότι η Μπακοδήμου ολοκληρώνει στο τέλος Ιουνίου το «Power of love», ενώ ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που εξετάστηκαν για το «My man can». Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί.

Το «My man can» θα κάνει πρεμιέρα στην prime time αρχές Σεπτεμβρίου, με καθημερινά επεισόδια στην αρχή και στη συνέχεια με εβδομαδιαία παρουσία, όταν ξεκινήσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις