Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επεισοδιακή καταδίωξη – Σύγκρουση με οχήματα αστυνομίας
ΚΟΣΜΟΣ

Επεισοδιακή καταδίωξη – Σύγκρουση με οχήματα αστυνομίας

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πολλά οχήματα. Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, νεαρός συνελήφθη χθες (19/5) βράδυ, στη Λάρνακα, καθώς είχε ποσότητα κάνναβης βάρους 253 γραμμαρίων. Η Αστυνομία ανέκοψε για έλεγχο τον νεαρό αλλά εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί σε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν τα μέλη της […]

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πολλά οχήματα.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, νεαρός συνελήφθη χθες (19/5) βράδυ, στη Λάρνακα, καθώς είχε ποσότητα κάνναβης βάρους 253 γραμμαρίων.

Η Αστυνομία ανέκοψε για έλεγχο τον νεαρό αλλά εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί σε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν τα μέλη της Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμα: Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 23χρονου, έδειξε πως κατείχε οκτώ νάιλον σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 253 γραμμάρια κάνναβης.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μερικώς καπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμιγμένου με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, αριθμός κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ.

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με την υπόθεση να διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις