Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ιστορική μέρα για το χαντμπολ στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική μέρα για το χαντμπολ στο ΟΑΚΑ

Μια ιστορική μέρα θα ζήσουν σήμερα στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο χαντμπολ. Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ ανοίγει για πρώτη φορά στην ιστορία τις πόρτες του για το χάντμπολ και φιλοξενεί σήμερα (19:00) τον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ποταϊσα Τούρντα. Φυσικά στον τελικό υπάρχει και το […]

Μια ιστορική μέρα θα ζήσουν σήμερα στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο χαντμπολ.

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ ανοίγει για πρώτη φορά στην ιστορία τις πόρτες του για το χάντμπολ και φιλοξενεί σήμερα (19:00) τον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ποταϊσα Τούρντα.

Φυσικά στον τελικό υπάρχει και το αγωνιστικό μέρος, όπου η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει ένα θαύμα, μετά τη βαριά ήττα με 33-22 που γνώρισε την περασμένη Δευτέρα (14/5), στη Ρουμανία.

Διαβάστε ακόμα:

Δυσπιστία από FIFA και UEFA για ΕΠΟ

Η εικόνα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την Ένωση, καθώς η Τούρντα έδειξε ότι έχει την ποιότητα και την ωριμότητα να διαχειριστεί το μεγάλο προβάδισμα που έχει εξασφαλίσει.

Ίσως η μοναδική ελπίδα για τους παίκτες του Νίκου Γραμματικού είναι να εκμεταλλευθούν το… φυσικό σάστιμα των Ρουμάνων στο ξεκίνημα (ούτε εκείνοι έχουν παίξει ποτέ σε τέτοιο γήπεδο), να πάρουν μία μικρή διαφορά και να προσπαθήσουν βαθμιαία να την αυξήσουν.

Επιπλέον, ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να ελέγξει το ρυθμό και να τρέξει όποτε έχει τη δυνατότητα, καθώς η Ποταϊσα έχει αρκετά «βαριά κορμιά» στην περιφέρεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις