Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο βασιλικός γάμος του Χάρι και της Μέγκαν (vid+pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλικός γάμος του Χάρι και της Μέγκαν (vid+pics)

Στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει o λαμπερός βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ. Σε λίγες ώρες ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο διάσημο κάστρο του Ουίνσδορ. Ο «γάμος της χρονιάς», όπως […]

Στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει o λαμπερός βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ.

Σε λίγες ώρες ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο διάσημο κάστρο του Ουίνσδορ.

Ο «γάμος της χρονιάς», όπως τον χαρακτηρίζουν τα βρετανικά μέσα, θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδος και φυσικά θα μεταδοθεί live. Μετά την τέλεση του γάμου, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα κάνουν μια βόλτα στην πόλη με άμαξα.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρωπαϊκό γκαλά στο Ζάππειο

Χθες, το απόγευμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ και πήραν μαζί με το μελλόνυμφο ζευγάρι το τσάι τους.

Η Μέγκαν διανυκτέρευσε με τη μητέρα της και τις κολλητές της στο ξενοδοχείο Cliveden House. Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον κουμπάρο και αδελφό του Ουίλιαμ έμειναν σε έναν country house πέντε αστέρων, ένα βήμα από το κάστρο και το παρεκκλήσι, στο οποίο σε λίγες ώρες θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, θα είναι τελικά αυτός που θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μάρκλ στην εκκλησία.

Όπως ανακοίνωσε, χθες, το παλάτι του Κέσινγκτον ήταν η Μέγκαν Μαρκλ που ζήτησε από τον πεθερό της να την παραδώσει στον μέλλοντα σύζυγό της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η λύση αυτή προέκυψε μετά την απουσία του πατέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού από την τελετή μετά το φιάσκο με τις στημένες φωτογραφίες προετοιμασίας του για το γάμο και την επίσημη δικαιολογία ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις