Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακάρι να ήμουν εκεί, λέει ο πατέρας της Μέγκαν
ΚΟΣΜΟΣ

Μακάρι να ήμουν εκεί, λέει ο πατέρας της Μέγκαν

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των δημοσιευμάτων, σχετικά με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε ο πριγκιπικός γάμος, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ που δεν εμφανίστηκε για να την παραδώσει, προέβη σε δηλώσεις. Ο Τόμας Μαρκλ μίλησε στο TMZ για την κόρη του, Μέγκαν, την οποία είδε από την τηλεόραση. Μετά τον σάλο, […]

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των δημοσιευμάτων, σχετικά με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε ο πριγκιπικός γάμος, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ που δεν εμφανίστηκε για να την παραδώσει, προέβη σε δηλώσεις.

Ο Τόμας Μαρκλ μίλησε στο TMZ για την κόρη του, Μέγκαν, την οποία είδε από την τηλεόραση.

Μετά τον σάλο, η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί χωρίς τον πατέρα της

«Το μωρό μου δείχνει όμορφο και πολύ χαρούμενο. Μακάρι να ήμουν εκεί. Τους εύχομαι κάθε αγάπη και ευτυχία», είπε, προσθένοντας ότι συγκινήθηκε, παρακολουθώντας τον παραμυθένιο γάμο.

Εκείνος που τελικά συνόδεψε τη Μέγκαν στο γάμο ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος, μετά το φιάσκο με τις στημένες φωτογραφίες προετοιμασίας του για το γάμο και την επίσημη δικαιολογία ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι την Μαρκλ θα συνόδευσε στην εκκλησία η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Πόσο κόστισε το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ (pics)

Η Ράγκλαντ μαζί με την κόρη της και το μέλλοντα γαμπρό της θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τη Βασίλισσα και τον συζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου αργότερα την Παρασκευή, πιθανότατα για τσάι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις