Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ με την εξαφάνιση 37χρονης εγκύου
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 37χρονης εγκύου

Σε θρίλερ εξελίσσεται μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής εγκύου από το Ρέθυμνο που χάθηκε στις 2 Μαΐου. Η σοκαριστική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (18/5) και ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα. Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι την επίμαχη μέρα […]

Σε θρίλερ εξελίσσεται μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής εγκύου από το Ρέθυμνο που χάθηκε στις 2 Μαΐου.

Η σοκαριστική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (18/5) και ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι την επίμαχη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 37χρονης Ντέσι είδε τον σύντροφό της να οδηγεί το αυτοκίνητό του και τον χαιρέτισε.

Διαβάστε ακόμα:

Νταλίκα ανετράπη – Νεκρός ένας 26χρονος

Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες ενώ ανέφερε επίσης ότι στο αμάξι ήταν μόνος του.

Υπενθυμίζεται ότι δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε να φτάσει στο σημείο που τον είδε ενώ τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα.

«Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό,τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις