Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρεάλ Μαδρίτης: Άξια πρόκριση στον τελικό!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Άξια πρόκριση στον τελικό!

Ρεάλ Μαδρίτης: Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπορεί στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ να θεωρούταν αουτσάιντερ, όμως οι Μαδριλένοι ήταν αποφασισμένοι και τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τα eurohoops.net η Ρεάλ Μαδρίτης πάει στον τελικό της Κυριακής (20/5, 21:00) όπου θα έρθει αντιμέτωπη με την Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Την ίδια ώρα που η ΤΣΣΚΑ σε άλλο ένα […]

Ρεάλ Μαδρίτης: Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπορεί στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ να θεωρούταν αουτσάιντερ, όμως οι Μαδριλένοι ήταν αποφασισμένοι και τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τα eurohoops.net η Ρεάλ Μαδρίτης πάει στον τελικό της Κυριακής (20/5, 21:00) όπου θα έρθει αντιμέτωπη με την Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Την ίδια ώρα που η ΤΣΣΚΑ σε άλλο ένα Final Four απέτυχε να περάσει το εμπόδιο του ημιτελικού, μένοντας με την πίκρα του μικρού τελικού, όπου θα συναντήσει την Ζαλγκίρις!

Διαβάστε ακόμα:

Νταμπίζας: Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, όποιος θέλει μένει

Παίκτης-κλειδί
Η Ρεάλ είχε πολλούς εξαιρερικά πολύτιμους στον ημιτελικό, με το καρέ Ντόντσιτς (16π., 7ριμπ.), Αγιόν (12π., 11ριμπ.), Γιουλ 916π.) και Τόμπκινς (12π.) να είναι… μπροστά και στις δύο άκρες του παρκέ, παρά τη συγκινητική προσπάθεια του Χάινς (16π., 9ριμπ.) και των Ντε Κολό (20π.), Χίγκινς (15π.) και Κλάιμπερν (16π.).

Που κρίθηκε
Μετά την πρώτη περίοδο όπου κυριάρχησε η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ πήρε τα ηνία, με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο, όπου μετά το 51-47 υπέρ της ΤΣΣΚΑ (21′), οι Μαδριλένοι είχαν συνεχώς το πάνω χέρι, αποτρέποντας κάθε απόπειρα επιστροφής, ακόμα κι αυτή στο τέλος για το 73-76 (36′), αφού ακολούθησε επιμέρους 2-9 (75-85) που τελείωσε τα πάντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις