Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τους Έλληνες στρατιωτικούς συνάντησε ο Αμφιλόχιος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους Έλληνες στρατιωτικούς συνάντησε ο Αμφιλόχιος

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου με τους Έλληνες στρατιωτικούς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως επισκέπτεται τους Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη, που κρατούνται ακόμη στις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μετάθεση για τους Μητρετώδη – Κούκλατζη Οι δύο στρατιωτικοί του είπαν πως ηθικό τους παραμένει ακμαίο, παρά την παρατεταμένη […]

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως επισκέπτεται τους Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη, που κρατούνται ακόμη στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Μετάθεση για τους Μητρετώδη – Κούκλατζη

Οι δύο στρατιωτικοί του είπαν πως ηθικό τους παραμένει ακμαίο, παρά την παρατεταμένη κράτηση, χωρίς καν την απαγγελία κατηγορητηρίου. Η ώρα τους περνά  κυρίως διαβάζοντας.

Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος, από την πλευρά του, παρέθεσε γεύμα επ’ αφορμή του Ραμαζανίου των μουσουλμάνων σε θρησκευτικούς παράγοντες της Αδριανούπολης.

Έκλαψε στον «αέρα» ο Κεφαλογιάννης για τους στρατιωτικούς (vid)

Κάλεσμα για το γεύμα έλαβε και ο δημοτικός υπάλληλος που είχε περάσει παράνομα τα σύνορα με εκσκαπτικό μηχάνημα.

Ο υπάλληλος έδωσε το παρών με την οικογένειά του και περιέγραψε τον τρόπο που του φέρθηκαν οι ελληνικές αρχές: «σαν μουσαφίρη», έλεγε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις