Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεγαλοοικονόμου – Μαστρογιάννης: “Ξύλο” με το κινητό και σπρωξιές! (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλοοικονόμου – Μαστρογιάννης: “Ξύλο” με το κινητό και σπρωξιές! (pic)

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο καφενείο της Βουλής, με πρωταγωνιστές την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κι ένα άγνωστο πρόσωπο, που συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πέταξε καρέκλες και την τσάντα της κατά του άντρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών. Τελικά, επενέβη η φρουρά. Σύμφωνα με πληροφορίες […]

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο καφενείο της Βουλής, με πρωταγωνιστές την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κι ένα άγνωστο πρόσωπο, που συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πέταξε καρέκλες και την τσάντα της κατά του άντρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών.

Τελικά, επενέβη η φρουρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Οι διάλογοι σύμφωνα με αυτόπτες μάτυρες

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

“Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο”.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

“Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!”.

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν έριξα καρεκλιές

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για να δώσει τη δική της εκδοχή για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα επειδή υποστήριζε ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. «Στο σάιτ που διατηρεί γράφει συνέχεια εναντίον μου» εξήγησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προ διμήνου την πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του προέδρου της Βουλής να την ενημερώσει ότι ο άνθρωπος που σήμερα υπέστη την οργή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ζητούσε ραντεβού από τον Νίκο Βούτση εμφανιζόμενος σαν συνεργάτης της.

Κυριάκος σε Τσίπρα: Απαράδεκτη ακόμα και η συζήτηση

Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους και αποδείχθηκε ότι είχε μία διαπίστευση ως δημοσιογράφος μεχρι τις 30 Αυγούστου αλλά -όπως είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων- του την έκοψαν.

Σήμερα, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, τον είδε πάλι στο καφενείο της Βουλής. Εκείνος έκανε ότι δεν την ήξερε, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε η κυρία Μεγαλοοικονόμου του ζήτησε να βγει έξω, αρκετές φορές, αλλά αυτός χαμογελούσε ειρωνικά. Κι επειδή δεν έβγαινε έξω, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «τον έσπρωξε δυο φορές και του έριξε κάνα-δυο φορές στο κεφάλι με το κινητό» όπως η ίδια είπε, διαψεύδοντας ότι του πέταξε καρέκλα.

«Ήμουν συνεργάτης της μέχρι το 2017 – Μου επιτέθηκε χωρίς λόγο»

Το πρόσωπο που δέχθηκε την επίθεση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι ο κ. Νίκος Μαστρογιάννης ο ισχυρίστηκε ότι ήταν συνεργάτης με την βουλευτή εως το 2017 κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Ο κ. Μαστρογιάννης προχώρησε σε δηλώσεις για το πρωτοφανές περιστατικό και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο που αποδείκνύει πως υπήρξε συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου.

«Δυστυχώς με τέτοια γεγονότα, όπως το σημερινό, υποβιβάζεται η Ελληνική Βουλή και θλίβομαι για αυτό πάρα πολύ! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα οι βουλευτές είναι υπόχρεοι να προσφέρουν μέσω του κοινοβουλευτικού τους έργο και τίποτα παραπάνω.

Επειδή ενημερώθηκα ότι ποτέ δεν με γνώριζε η κ. Μεγαλοοικονόμου με αναγκάζει να δημοσιεύσω την συνεργασία μας, διότι προσβάλει την προσωπικότητα μου.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Λεβέντη που με τίμησε στο ψηφοδέλτιο του.

Θα συνεχίζω να μάχομαι για το καλό της Ελλάδας μας».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις