Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ευρωπαϊκό γκαλά στο Ζάππειο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ευρωπαϊκό γκαλά στο Ζάππειο

Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό γκαλά World Travel Awards 2018. Στις 20 Μαΐου κλείνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών των «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, World Travel Awards, με την Αθήνα να είναι υποψήφια σε 4 κατηγορίες. Μάλιστα, η ευρωπαϊκή τελετή γκαλά των βραβείων θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα. Η Αθήνα είναι υποψήφια στις ακόλουθες […]

Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό γκαλά World Travel Awards 2018.

Στις 20 Μαΐου κλείνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών των «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, World Travel Awards, με την Αθήνα να είναι υποψήφια σε 4 κατηγορίες. Μάλιστα, η ευρωπαϊκή τελετή γκαλά των βραβείων θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα.

Η Αθήνα είναι υποψήφια στις ακόλουθες κατηγορίες:

– Κορυφαίος Ευρωπαϊκός City Break Προορισμός 2018

– Κορυφαία Τουριστική Επιτροπή Πόλης στην Ευρώπη για το 2018 | Athens Convention & Visitors Bureau

– Κορυφαίος Προορισμός Συνεδρίων στην Ευρώπη για το 2018

Διαβάστε ακόμα:

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ελεύθερη είσοδος παντού

– Κορυφαία Τουριστική Ατραξιόν στην Ευρώπη για το 2018 | Ακρόπολη

Η εταιρία ΗotelBrain θα διοργανώσει στην Αθήνα την Ευρωπαϊκή Τελετή Γκαλά των World Travel Awards 2018, στις 30 Ιουνίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εκδήλωση αυτή θα προσελκύσει στην Αθήνα τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και θα αναδείξει τις ομορφιές της ελληνικής πρωτεύουσας ως μέρος ενός σημαντικού ευρωπαϊκού προορισμού city break.

Κάθε χρόνο, τα World Travel Awards πραγματοποιούν σειρά περιφερειακών γκαλά στα οποία αναδεικνύονται τα επιτεύγματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και καταναλωτές, διασφαλίζοντας ότι αναδεικνύονται μόνο οι άξιοι υποψήφιοι.

Δείτε εδώ πού μπορείτε να ψηφίσετε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις