Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έφοδος για τα αντικαρκινικά: Ακόμη και αναβολικά εντόπισαν
ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος για τα αντικαρκινικά: Ακόμη και αναβολικά εντόπισαν

Του Πέτρου Καρσιώτη Και νέα διάσταση προσλαμβάνει η δράση του κυκλώματος με την παράνομη διακίνηση στο εξωτερικό αντικαρκινικών φαρμάκων υπεξαιρεμένων από ελληνικό νοσοκομείο, μετά τη νέα έρευνα που διέταξε η ανακρίτρια της υπόθεσης. Έφοδος σε δύο ισόγειους χώρους Σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε από ομάδα της Οικονομικής Αστυνομίας που έφερε στο φως την σοβαρή υπόθεση επί […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και νέα διάσταση προσλαμβάνει η δράση του κυκλώματος με την παράνομη διακίνηση στο εξωτερικό αντικαρκινικών φαρμάκων υπεξαιρεμένων από ελληνικό νοσοκομείο, μετά τη νέα έρευνα που διέταξε η ανακρίτρια της υπόθεσης.

Έφοδος σε δύο ισόγειους χώρους

Σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε από ομάδα της Οικονομικής Αστυνομίας που έφερε στο φως την σοβαρή υπόθεση επί της οδού Ν. Πλαστήρα, όπου ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση  διατηρούσε δύο ισόγειους χώρους στη συγκεκριμένη οδό, βρέθηκε ποσότητα και αναβολικών!

Η φαρμακαποθήκη όπου κατέληγαν τα φάρμακα

Πρόκειται για τον φερόμενο ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης στην Καλλιθέα στην οποία κατέληγαν και συσκευάζονταν τα φάρμακα τα οποία κατηγορούνται ότι υπεξαιρούσαν από το Λαϊκό Νοσοκομείο οι δύο νοσηλεύτριες.

Τα φάρμακα αυτά παραδίδονταν σε συνταξιούχο νοσηλευτή του ίδιου Νοσοκομείου και από εκεί στον 70χρονο Αιγύπτιο, εγκέφαλο του κυκλώματος για τη μεταφορά τους στο εξωτερικό.

Έβαλε να ληστέψουν το παιδί, για να τρομάξει την σύζυγο

Στη Γερμανία η τιμή πολλαπλασιάζεται

Σε Γερμανία και άλλες χώρες η τιμή πώλησής τους πολλαπλασιάζεται με αποτέλεσμα το κύκλωμα να κάνει «τζίρους». Άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, η έφοδος κρίθηκε αναγκαία καθώς στην ιδιοκτησία  του  φερόμενου ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης, ανήκαν και οι δύο χώροι, στους οποίους έγινε έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας, κατόπιν σχετικού εντάλματος έρευνας της Ανακρίτριας.

Τουλάχιστον δέκα κουτιά αναβολικά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την έρευνα κατασχέθηκαν τουλάχιστον 10 κούτες γεμάτες με αναβολικά φάρμακα, δίνοντας και μία νέα διάσταση στην υπόθεση, αφού φαίνεται το κύκλωμα είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του και στην παράνομη διακίνηση αναβολικών σκευασμάτων.

Άφαντη η γιατρίνα που εξαφανίστηκε

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, λίγο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Η συγκεκριμένη γιατρός που εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, φέρεται να ελέγχεται για τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση, με τις εικονικές συνταγογραφήσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις