Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μιραλάς: Γράφω, γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιραλάς: Γράφω, γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει…

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τον κόσμο του Ολυμπιακού έγραψε ο Κέβιν Μιραλάς μέσω της εφημερίδας «Sportday». O δανεισμός του Βέλγου επιθετικού από την Έβερτον στους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε και το σενάριο να επιστρέψει άμεσα στον σύλλογο δεν είναι τόσο πιθανό λόγω των απαιτήσεων του αγγλικού συλλόγου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του προς τους οπαδούς των […]

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τον κόσμο του Ολυμπιακού έγραψε ο Κέβιν Μιραλάς μέσω της εφημερίδας «Sportday».

O δανεισμός του Βέλγου επιθετικού από την Έβερτον στους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε και το σενάριο να επιστρέψει άμεσα στον σύλλογο δεν είναι τόσο πιθανό λόγω των απαιτήσεων του αγγλικού συλλόγου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του προς τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι.

«Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αλλά ένα μέρος μου θα παραμείνει εδώ και πάντα θα είναι εδώ. Μια φορά μέλος του Ολυμπιακού, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οριστικά τέλος και ο Γιόχανσον

Αναλυτικά η επιστολή 

«Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού. Γράφω αυτές τις λέξεις επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό, χάρη στην προσπάθεια του κ. Μαρινάκη, φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά.

Όμως, στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ήλπιζες κι ευχόσουν… Επέστρεψα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν νομίζω δεν είναι σημαντικό να συζητήσουμε για ποιο λόγο δεν γίναμε πρωταθλητές και δεν καταφέραμε να σας κάνουμε ευτυχισμένους. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα καλά αισθήματά του ενός για τον άλλο και φυσικά όλες τις αναμνήσεις στο μυαλό μας.

Λουτσέσκου: Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε κάτι αυτό

Μερικοί κακοί μήνες δεν είναι δυνατόν να βγάλουν από μέσα μου όσα αισθάνομαι για όλους εσάς και φυσικά για τον σύλλογο. Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αλλά ένα μέρος μου θα παραμείνει εδώ και πάντα θα είναι εδώ. Μια φορά μέλος του Ολυμπιακού, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού.

Και όπως λέτε εσείς για μένα “είσαι ο καλύτερος για μας”, λέω κι εγώ για εσάς: είστε οι καλύτεροι για εμένα. Με ευγενικούς χαιρετισμούς, Κέβιν».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις