Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρεμάστηκε από τα κάγκελα – Η τραγική ιστορία του 31χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρεμάστηκε από τα κάγκελα – Η τραγική ιστορία του 31χρονου

Απαγχονισμένος από τα κάγκελα του πρώτου ορόφου σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας όπου διέμενε βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 31χρονος τουρίστας. Οι Αρχές μετά από έρευνες, έφτασαν στην τραγική ιστορία του θύματος. Ο Reece Platt-May από το Κόβεντρι της Βρετανίας έθαψε τα δυο παιδιά του τον Φεβρουάριο, όταν ένας οδηγός που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης τα […]

Απαγχονισμένος από τα κάγκελα του πρώτου ορόφου σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας όπου διέμενε βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 31χρονος τουρίστας.

Οι Αρχές μετά από έρευνες, έφτασαν στην τραγική ιστορία του θύματος.

Ο Reece Platt-May από το Κόβεντρι της Βρετανίας έθαψε τα δυο παιδιά του τον Φεβρουάριο, όταν ένας οδηγός που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης τα χτύπησε με το αυτοκίνητο, τα οποία είχε βγάλει βόλτα η μητέρα τους στο πάρκο.

Ο 53χρονος Robert Brown ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε όμως εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια κάθειρξη. Όπως φάνηκε, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Τα δύο παιδάκια, έξι και δύο ετών, βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης, καθώς εκτοξεύθηκαν από τη δύναμη του οχήματος. Ο δράστης είχε τουλάχιστον 30 κλήσεις για επικίνδυνη οδήγηση και μάλιστα είχε αποφυλακιστεί μόλις έξι ημέρες πριν το τραγικό συμβάν.

Ο τραγικός πατέρας είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι «η καρδιά μου ράγισε, έχω αδειάσει, αγαπούσα τα παιδιά μου όσο τίποτε άλλο. Αυτό δεν θα περάσει ποτέ…».

Ο Βρετανός που βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας, άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα άλλα δύο παιδιά του.

Προς το παρόν, ωστόσο, αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία θα φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Φρίκη: Νεκρός 35χρονος για μέρες σε πλατεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις