Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εποχική… διάρρηξη σε σκάφη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εποχική… διάρρηξη σε σκάφη

Του Πέτρου Καρσιώτη Εποχική… διάρρηξη σε χώρο φύλαξης σκαφών αναψυχής από τέσσερα άτομα τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Λίγο πριν οι ιδιοκτήτες αναζητήσουν τα σκάφη εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, οι τέσσερις δράστες, από 20 έως 31 χρόνων, έφθασαν με δύο αυτοκίνητα σε επιχείρηση επισκευής και φύλαξης σκαφών, στην Πάτρα. Ενώ με τις  ίδιες κατηγορίες […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εποχική… διάρρηξη σε χώρο φύλαξης σκαφών αναψυχής από τέσσερα άτομα τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Λίγο πριν οι ιδιοκτήτες αναζητήσουν τα σκάφη εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, οι τέσσερις δράστες, από 20 έως 31 χρόνων, έφθασαν με δύο αυτοκίνητα σε επιχείρηση επισκευής και φύλαξης σκαφών, στην Πάτρα.

Ενώ με τις  ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμα τέσσερις ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, τα μέλη της   πρώτης… τετράδας, παραβίασαν τη μεταλλική πόρτα της επιχείρησης.

Από το εσωτερικό της, σήκωσαν δέκα εξωλέμβιες μηχανές και εξήντα πέντε μπαταρίες σκαφών, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν  δράστες της κλοπής, σε επιχείρηση… ανακύκλωσης, όπου επιχείρησαν να πουλήσουν 36 κλεμμένες μπαταρίες, ενώ είχαν επιχειρήσει να πουλήσουν και δέκα εξωλέμβιες μηχανές, τις οποίες είχαν μεταφέρει με φορτηγό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τρεις από τους δράστες, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ακόμη ένας συνεργός τους.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν επί τόπου στο ιδιοκτήτη της επιχείρησης  ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσα διευκόλυνσης για την τέλεση των εγκληματικών τους πράξεων.

Έβαλε να ληστέψουν το παιδί, για να τρομάξει την σύζυγο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις