Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ελληνικός αέρας στις Κάννες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελληνικός αέρας στις Κάννες

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Villa des Oliviers στην Cap d’Antibes στις Κάννες, το καθιερωμένο πάρτι της De Grisogono με οικοδεσπότη τον Fawaz Gruosi, στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ των Καννών. Για ακόμα μία χρονιά το λαμπερό πάρτι γέμισε με εκρηκτικές παρουσίες με ονόματα όπως η Alessandra Ambrosio, η Winnie Harlow, η Cindy Bruna, η […]

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Villa des Oliviers στην Cap d’Antibes στις Κάννες, το καθιερωμένο πάρτι της De Grisogono με οικοδεσπότη τον Fawaz Gruosi, στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Για ακόμα μία χρονιά το λαμπερό πάρτι γέμισε με εκρηκτικές παρουσίες με ονόματα όπως η Alessandra Ambrosio, η Winnie Harlow, η Cindy Bruna, η Maria Borges, η Rose Bertram, η Paris Hilton και ο Chris Zylka, η ηθοποιός Michelle Rodriguez και η Nicole Scherzinger.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρωπαϊκό γκαλά στο Ζάππειο

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους το παρών έδωσαν και δύο Έλληνες. Ο λόγος για την Ρόη Αποστολοπούλου, η οποία κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με το εκθαμβωτικό της φόρεμα by Vrettos Vrettakos καθώς και ο γνωστός PR Manager Γιώργος Ντάβλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις