Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρέιρα: Με τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η Μακρή
LIFESTYLE

Φουρέιρα: Με τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η Μακρή

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Eurovision, έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στη Lifo. Η τραγουδίστρια  απάντησε στην Ραχήλ Μακρή η οποία είχε κρίνει με σκληρούς χαρακτηρισμούς τη  φωτογραφία όπου η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας πόζαραν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Μετά τον σάλο, η Φουρέιρα […]

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Eurovision, έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στη Lifo.

Η τραγουδίστρια  απάντησε στην Ραχήλ Μακρή η οποία είχε κρίνει με σκληρούς χαρακτηρισμούς τη  φωτογραφία όπου η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας πόζαραν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Μετά τον σάλο, η Φουρέιρα απαντά για τον αλβανικό αετό

Συγκεκριμένα η πρώην βουλευτής  με ανάρτηση της στο facebook είχε γράψει:

“Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της #Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.

Για τους αμαθείς Έλληνες το σήμα αυτό σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού μιλά για προσάρτηση ελληνικού έδαφους στην #Αλβανία και Αλβανικές διεκδικήσεις τύπου Σκοπίων, από διαχρονικά και ιστορικά συμμάχους των Τούρκων.
Δεν φταίνε αυτοί.
Εσείς φταίτε.

Οι Κύπριοι Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε και επιλέξατε την κυρία;

Έχω ξαναπεί ευθέως την άποψη μου πολιτικά όπως τότε με τους δυο στρατιωτικούς που έκαναν το ίδιο και έμειναν ατιμώρητοι.

Αφαίρεση ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας και να πάει στην πατρίδα της να κάνει εκεί αετούς ελεύθερα και ότι θέλει.

Όσοι μένουν εδώ θα σέβονται την χώρα και την ιστορία της.

Για την παραμονή στην χώρα και την απόκτηση υπηκοότητας και όχι ιθαγένειας έχει διαμορφωθεί πολιτική πρόταση από την ομάδα του Μετώπου Νίκης και βρίσκεται στην διάθεση των πολιτών ελεύθερα για αλλαγές ή βελτιωτικές προσθήκες.”

To BBC αποθεώνει τη Φουρέιρα – Το «Fuego» θα βάλει φωτιά

Η Ελένη απάντησε λέγοντας:

«Kανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν» τονίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον διαγωνισμό της Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα.

«Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση όταν φτάνεις τόσο κοντά και τα έχεις βάλει με το Ισραήλ, που είναι μια τεράστια μηχανή προώθησης. Ξέρω ότι είμαστε νικητές για πολλούς λόγους, βλέποντας, ας πούμε, ότι στον ημιτελικό ήμασταν πρώτοι στις ψήφους του κοινού».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην επίθεση που της έκανε τόσο η Ραχήλ Μακρή, αλλά και τα ΜΜΕ, λέγοντας: «Τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδό.

Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Έλληνες.

Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν (…).

Βγήκε η Ραχήλ Μακρή και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος.

Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κ. Μακρή όταν ήταν βουλευτής».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις