Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέσσερις ώρες καλούσε για βοήθεια – Ήταν στον γκρεμό (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις ώρες καλούσε για βοήθεια – Ήταν στον γκρεμό (vid)

Τέσσερις ώρες καλούσε για βοήθεια η 72χρονη η οποία έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με το evrytanika. gr, τυχερή μες την ατυχία της ήταν η ηλικιωμένη που το πρωί της Τετάρτης (16/5) έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό έξω από το χωριό Μπαλταίικα στον Προυσό Ευρυτανίας. Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να […]

Τέσσερις ώρες καλούσε για βοήθεια η 72χρονη η οποία έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με το evrytanika. gr, τυχερή μες την ατυχία της ήταν η ηλικιωμένη που το πρωί της Τετάρτης (16/5) έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό έξω από το χωριό Μπαλταίικα στον Προυσό Ευρυτανίας.

Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να εντοπίσουν κάτοικοι του χωριού το αυτοκίνητο και να καλέσουν βοήθεια.

Διαβάστε ακόμα

Καιρός: Νέο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης

Όταν άκουσαν τα κορναρίσματά της, αμέσως κάλεσαν τους αρμόδιους και έληξε ο… εφιάλτης της λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι.

Η ηλικιωμένη είχε φύγει λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, όταν από λάθος χειρισμό το αμάξι της έφυγε στον γκρεμό. Η βουτιά ήταν στα 20 – 25 μέτρα όπου το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε αναποδογυρισμένο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. H τραυματισμένη γυναίκα ανέβηκε με φορείο στον δρόμο και διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις