Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ομολογία – σοκ της 19χρονης: «Έπρεπε να το ξεφορτωθώ…»
ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία – σοκ της 19χρονης: «Έπρεπε να το ξεφορτωθώ…»

Σοκάρει η 19χρονη κοπέλα στην απολογία της όπου ομολόγησε το φρικτό έγκλημά της. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», είναι μερικά από τα λόγια της 19χρονης βρεφοκτόνου της Πετρούπολης. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν σήμερα (17/5) η 19χρονη κοπέλα και η μητέρα της, κατηγορούμενες για […]

Σοκάρει η 19χρονη κοπέλα στην απολογία της όπου ομολόγησε το φρικτό έγκλημά της.

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», είναι μερικά από τα λόγια της 19χρονης βρεφοκτόνου της Πετρούπολης.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν σήμερα (17/5) η 19χρονη κοπέλα και η μητέρα της, κατηγορούμενες για την ανθρωποκτονία του νεογέννητου μωρού της νεαρής, πριν από μερικούς μήνες.

Διαβάστε ακόμα

Ποινική δίωξη στην 19χρονη: «Τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του»

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία για συνεργεία σε ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου, επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα, σημειώνοντας ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή.

Διαβάστε ακόμα

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν  μια κύστη και πέρασε», φέρεται να λέει.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε ποθητή μέσα από τις εφήμερες σχέσεις καθώς επιβεβαιωνόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις