Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρασκευόπουλος: Προβληματίζομαι για το νόμο μου (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος: Προβληματίζομαι για το νόμο μου (vid)

Για τον πολυσυζητημένο νόμο του μίλησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη. Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε ότι ίσως υπάρχουν λάθη στον νόμο του περί αποσυμφόρησης των φυλακών, αλλά τονίζει ότι δεν υπάρχει «έκρηξη» εγκληματικότητας. Εξαπολύει μάλιστα επίθεση κατά των ΜΜΕ για την εικόνα που παρουσιάζουν. Νέες δηλώσεις Παρασκευόπουλου: Τι […]

Για τον πολυσυζητημένο νόμο του μίλησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη.

Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε ότι ίσως υπάρχουν λάθη στον νόμο του περί αποσυμφόρησης των φυλακών, αλλά τονίζει ότι δεν υπάρχει «έκρηξη» εγκληματικότητας.

Εξαπολύει μάλιστα επίθεση κατά των ΜΜΕ για την εικόνα που παρουσιάζουν.

Νέες δηλώσεις Παρασκευόπουλου: Τι να κάνουμε, να τους αφήσουμε όλους ισόβια μέσα;

«Σίγουρα προβληματίζομαι μήπως κάποια ρύθμιση δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Στις κατηγορίες που υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος», παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Όμως, απορρίπτει τη σύνδεση του νόμου με την έξαρση της εγκληματικότητας.

Αλβανός καταδικάστηκε σε 108 χρόνια φυλακή, αλλά κυκλοφορεί… ελεύθερος

«Απομονώνοντας ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα του φαινομένου. Το σύνολο δεν δείχνει ούτε έκρηξη της εγκληματικότητας, όπως λέει ο Τύπος, ούτε καν αύξηση στα βαριά εγκλήματα. Προβάλλοντας κάποιες περιπτώσεις, έχουμε φαινόμενο λαϊκισμού», δήλωσε.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης έκανε λόγο για προσωπική στοχοποίηση, ενώ δήλωσε ότι δέχεται απειλές τόσο προς το πρόσωπό του όσο και για την οικογένειά του.

Προκλητικός ο Παρασκευόπουλος: «Γιατί να μετανιώσω;»

«Έχω ακούσει πολύ χειρότερα, στα οποία μπορείτε να εντάξετε απειλές και ύβρεις σοβαρές, που αφορούν ακόμη και τα παιδιά μου.

Όταν κάποιος παρουσιάζεται για μήνες και χρόνια ως ο αίτιος για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, κάποιοι άνθρωποι που έχουν αποτελέσει θύματα εγκλημάτων μπορεί να θελήσουν να στραφούν εναντίον του», δήλωσε.

Δήλωση σοκ του Παρασκευόπουλου για τον επίμαχο νόμο: «Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις