Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση για τον Δήμο Αθηναίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση για τον Δήμο Αθηναίων

  Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση και απαντά στην έντονη φημολογία που τον «θέλει» να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων. «Το μόνο βέβαιο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι και πάλι υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Διαβάστε ακόμα: Το Twitter περιέλαβε το νέο σποτάκι του Μαξίμου Ο κ. […]

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει θέση και απαντά στην έντονη φημολογία που τον «θέλει» να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων.

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι και πάλι υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Το Twitter περιέλαβε το νέο σποτάκι του Μαξίμου

Ο κ. Μπακογιάννης ωστόσο δεν αποκαλύπτει αν θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων. Όπως σημείωσε, κατά την άποψή του οι δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις πρέπει να είναι αυτοδιοικητικοί και όχι κορυφαία στελέχη των κόμματων, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

Επίσης, τάχθηκε υπέρ των ευρύτερων συναινέσεων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας ότι «όσο πιο μακριά μένουν τα κόμματα τόσο το καλύτερο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις