Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουτσούμπας: Ξετσιπωσιά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ξετσιπωσιά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη γραμμή ίσων αποστάσεων που τήρησε το υπουργείο Εξωτερικών στο αιματοκύλισμα στη Λωρίδα της Γάζας, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου Βίτσα για το άσυλο, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για «ξετσιπωσιά» του υπουργείου Εξωτερικών. «Εμφύλιος» για τη Γάζα – Σε γραμμές… παράλληλες Κοτζιάς και ΣΥΡΙΖΑ «Η υποκρισία της κυβέρνησης περισσεύει. Χτες σπάσατε […]

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη γραμμή ίσων αποστάσεων που τήρησε το υπουργείο Εξωτερικών στο αιματοκύλισμα στη Λωρίδα της Γάζας, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου Βίτσα για το άσυλο, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για «ξετσιπωσιά» του υπουργείου Εξωτερικών.

«Εμφύλιος» για τη Γάζα – Σε γραμμές… παράλληλες Κοτζιάς και ΣΥΡΙΖΑ

«Η υποκρισία της κυβέρνησης περισσεύει. Χτες σπάσατε κάθε ρεκόρ, από τη μια λέτε για τους άμαχους και τους πρόσφυγες και από την άλλη αναπτύσσετε σχέσεις με όσους τους δολοφονούν και τους ξεριζώνουν», είπε ο κ Κουτσούμπας.

Το Twitter περιέλαβε το νέο σποτάκι του Μαξίμου

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι παρά τα όσα έλεγε αρνείται να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος για χάρη της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης και μπλέκει το λαό σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αμφισβήτησε και το αφήγημα της καθαρής εξόδου τον Αύγουστο, λέγοντας ότι θαυπάρξει αυξημένη εποπτεία, ενώ σχολίασε και τα σενάρια για σπάσιμο της Β’ Αθηνών, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις