Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Tο μικροσκοπικό ζώο που κάνει σεξ μέχρι… θανάτου! (pics)
PLUS

Tο μικροσκοπικό ζώο που κάνει σεξ μέχρι… θανάτου! (pics)

Αυτό είναι το μικροσκοπικό μαρσιποφόρο ζώο που κάνει σεξ μέχρι… θανάτου. Ο λόγος για τον αντεχίνο. Το εν λόγω ζώο θυμίζει ποντίκι και είναι «διάσημο» για τις… μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις του. Διαρκούν μέχρι και 14 ώρες! Αν και βιώνουν στιγμές ευχαρίστησης, είναι μια διαδικασία που μπορεί να το θέσει σε κίνδυνο, καθώς απειλείται με εξαφάνιση. Διαβάστε […]

Αυτό είναι το μικροσκοπικό μαρσιποφόρο ζώο που κάνει σεξ μέχρι… θανάτου.

Ο λόγος για τον αντεχίνο. Το εν λόγω ζώο θυμίζει ποντίκι και είναι «διάσημο» για τις… μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις του.

Διαρκούν μέχρι και 14 ώρες!

Αν και βιώνουν στιγμές ευχαρίστησης, είναι μια διαδικασία που μπορεί να το θέσει σε κίνδυνο, καθώς απειλείται με εξαφάνιση.

Διαβάστε ακόμα

Το πιο… χαδιάρικο ψάρι – Λατρεύει τα παιχνίδια! (vid)

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, το σεξ τα… σκοτώνει. Παρατήρησαν ότι κατά την περίοδο της αναπαραγωγής τα αρσενικά του είδους αφού κάνουν σεξ επί 14 ώρες σταματούν για λίγο και μετά συνεχίζουν και πάλι.

Όμως με το τέλος της περιόδου αυτής, οι αντεχίνοι πεθαίνουν γιατί τα αρσενικά και τα θηλυκά επιδίδονται σε διαδοχικές σεξουαλικές πράξεις με πολλούς συντρόφους.

Είναι εξαντλητικό, ειδικά για τα αρσενικά, που πεθαίνουν συνήθως τέσσερις ή πέντε ημέρες μετά την περίοδο αναπαραγωγής.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το συνεχές σεξ προκαλεί στα ζώα έντονο στρες και εσωτερικές αιμορραγίες αλλά και αποσύνθεση των ιστών τους με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να ευάλωτος σε θανατηφόρες λοιμώξεις.

Διαβάστε ακόμα

Το τρομακτικό, «hard rock» πλάσμα – Ζει από τα γεννητικά όργανα (pics)

Ο αντεχίνος ζει σε υγρά και κρύα κλίματα, κυρίως στη βόρεια και ανατολική Αυστραλία, σε περιοχές με πυκνή βλάστηση και δέντρα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι παρεμβαίνουν κόβοντας τα δέντρα, ενώ μεγάλη είναι και η επιρροή της κλιματικής αλλαγής.

Προκειμένου να προστατευθούν, οι άνθρωποι πρέπει να τους βοηθήσουν να «μεταναστεύσουν» στη νότια Αυστραλία, όπου το κλίμα είναι ψυχρότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις