Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ! «Πουλούσε» την κόρη της σε παιδεραστή επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! «Πουλούσε» την κόρη της σε παιδεραστή επιχειρηματία

Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο παιδεραστής και σε 12 χρόνια η μάνα, την οποία πλήρωνε και βίαζε το παιδί της! Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κέρκυρα καταδίκασε σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία τον 56χρονο Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας. […]

Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο παιδεραστής και σε 12 χρόνια η μάνα, την οποία πλήρωνε και βίαζε το παιδί της!

Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κέρκυρα καταδίκασε σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία τον 56χρονο Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας.

Ο 56χρονος είχε επισκεφτεί το νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία 14χρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.

Διαβάστε ακόμα

Τρόμος για τους κατοίκους – Δύο ένοπλες ληστείες

Από τη στάση όμως, της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που προέβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος με το κορίτσι.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα ο παιδεραστής επιχειρηματίας βρέθηκε με χειροπέδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις