Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποκάλυψη! Στημένη η ληστεία από τον πατέρα της 5χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη! Στημένη η ληστεία από τον πατέρα της 5χρονης

Σάλο έχουν προκαλέσει τα αποκαλυπτικά στοιχεία που ήρθαν στο φως για την άγρια ληστεία με θύμα ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και τη μητέρα του. Η άγρια ληστεία σημειώθηκε στο σπίτι γυναίκας, που διατηρεί καταστήματα στα Ματογιάννια και είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία. Οι δράστες είχαν τρυπώσει στο σπίτι της οικογένειας και δεν δίστασαν να απειλήσουν […]

Σάλο έχουν προκαλέσει τα αποκαλυπτικά στοιχεία που ήρθαν στο φως για την άγρια ληστεία με θύμα ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και τη μητέρα του.

Η άγρια ληστεία σημειώθηκε στο σπίτι γυναίκας, που διατηρεί καταστήματα στα Ματογιάννια και είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία.

Οι δράστες είχαν τρυπώσει στο σπίτι της οικογένειας και δεν δίστασαν να απειλήσουν και να δέσουν το πεντάχρονο παιδάκι, που βρισκόταν μόνο και αβοήθητο μέσα.

Οι ληστές κινήθηκαν γρήγορα και έδειχναν να γνωρίζουν που βρίσκονταν τα χρήματα που έψαχναν. Βρήκαν 145.000 ευρώ και έφυγαν, αφήνοντας πίσω το πεντάχρονο αγοράκι δεμένο σε μία καρέκλα.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη ληστεία το αγοράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τήρησε τη ρύθμιση και μπήκε στη «στενή» o 57χρονος

Οι ληστές είχαν καλή πληροφόρηση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό του προσώπου που οργάνωσε τα πάντα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν και ο σύζυγος της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και ομολόγησε ότι εκείνος οργάνωσε τα πάντα.

Πρόκειται για έναν φωτογράφο που παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν μέσα στο σχέδιο, ήταν και ο βασανισμός του πεντάχρονου παιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις