Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατριχιαστικό! Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικο κορίτσι για 2 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικό! Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικο κορίτσι για 2 ευρώ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φώς με τη σύλληψη ηλικιωμένου που βίαζε επι έναν χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι. Ο ηλικιωμένος από την Θεσσαλονίκη, για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου, βίαζε μαθήτρια όταν ακόμη ήταν μόλις 12 χρόνων, εκμεταλλευόμενος την άθλια οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και δίνοντας στο παιδί χαρτζιλίκια από 2 μέχρι 10 ευρώ! Η σοκαριστική […]

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φώς με τη σύλληψη ηλικιωμένου που βίαζε επι έναν χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο ηλικιωμένος από την Θεσσαλονίκη, για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου, βίαζε μαθήτρια όταν ακόμη ήταν μόλις 12 χρόνων, εκμεταλλευόμενος την άθλια οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και δίνοντας στο παιδί χαρτζιλίκια από 2 μέχρι 10 ευρώ!

Η σοκαριστική «σχέση» έγινε αντιληπτή από γείτονα της οικογένειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που απομάκρυνε αρχικά το παιδί από τον 81χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου αφορά την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως το κατηγορητήριο να επεκταθεί στην ανάκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ! «Πουλούσε» την κόρη της σε παιδεραστή επιχειρηματία

Όπως αναφέρεται στο ανατριχιαστικό κατηγορητήριο της αστυνομίας, στο οποίο περιγράφονται όσα ο 81χρονος έκανε στην ανήλικη και η ίδια επιβεβαίωσε με κατάθεσή της παρουσία παιδοψυχολόγου, από το 2016 όταν το παιδί ήταν μόλις 11 χρόνων, ο ηλικιωμένος το είδε στη γειτονιά και αντιλήφτηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Είναι μία οικογένεια θύμα της κρίσης», έλεγαν αστυνομικοί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα που παραπέμπει σε εγκατάλειψη των παιδιών.

Η δικογραφία ήδη βρίσκεται στην Εισαγγελία για να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του 81χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις