Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκε το «βαθύ λαρύγγι» της μαφίας των φαρμάκων
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε το «βαθύ λαρύγγι» της μαφίας των φαρμάκων

Κατόπιν έρευνας, βρέθηκε το «βαθύ λαρύγγι» της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων. Η έρευνα ξεκίνησε πριν σχεδόν τρία χρόνια από τις καταγγελίες μιας γυναίκας. Όπως περιγράφεται στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», πρόκειται για μια γυναίκα νέα και όμορφη, η οποία μάλιστα είναι πασίγνωστη στον χώρο της Υγείας και κατείχε και υψηλό αξίωμα. Διαβάστε ακόμα Αποκάλυψη! Οι […]

Κατόπιν έρευνας, βρέθηκε το «βαθύ λαρύγγι» της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η έρευνα ξεκίνησε πριν σχεδόν τρία χρόνια από τις καταγγελίες μιας γυναίκας. Όπως περιγράφεται στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», πρόκειται για μια γυναίκα νέα και όμορφη, η οποία μάλιστα είναι πασίγνωστη στον χώρο της Υγείας και κατείχε και υψηλό αξίωμα.

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη! Οι κυνικοί διάλογοι του αδίστακτου κυκλώματος

Εκείνη ενημέρωσε τον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για το… πάρτι με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Σύμφωνα με «Το Έθνος», υπήρξε αρχικά μια μυστική σύσκεψη με τη συμμετοχή της γυναίκας, του υπουργού και λίγων στελεχών, διασταυρώνοντας τις πληροφορίες που έδωσε η γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα

Μαφία αντικαρκινικών φαρμάκων: Στη δημοσιότητα τα μέλη

Φαινόταν ότι υπήρχε κύκλωμα το οποίο εξασφάλιζε από ογκολογικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές μεγάλες ποσότητες φαρμάκων τα οποία κατέληγαν στις ευρωπαϊκές αγορές.

Με βάση τα στοιχεία άρχισαν έλεγχοι από τους «ράμπο» σε νοσοκομεία όπως το Θεαγένειο και το Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δυο ακόμη δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, όπως και σε δυο ιδιωτικές κλινικές στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε ακόμα

Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» του παράνομου κυκλώματος

Πάντως, το μυστήριο με την εξαφανισμένη ιατρό από το Λαϊκό και τον σύζυγό της συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις