«Έσκασε» το trailer της ταινίας για τον Freddie Mercury (vid)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έσκασε» το trailer της ταινίας για τον Freddie Mercury (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας για τον Freddie Mercury. Kυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Bohemian Rhapsody», την πολυαναμενόμενη ταινία για τους Queen και τον Freddie Mercury. Πρόκειται για το βιογραφικό φιλμ της θρυλικής μπάντας με ηγέτη τον ανεπανάληπτο τραγουδιστή τον οποίο υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Rami Malek. Διαβάστε ακόμα 10 ταινίες που πρέπει […]

15.05.2018 | 18:01

Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας για τον Freddie Mercury.

Kυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Bohemian Rhapsody», την πολυαναμενόμενη ταινία για τους Queen και τον Freddie Mercury.

Πρόκειται για το βιογραφικό φιλμ της θρυλικής μπάντας με ηγέτη τον ανεπανάληπτο τραγουδιστή τον οποίο υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Rami Malek.

Διαβάστε ακόμα

10 ταινίες που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις

Σε σκηνοθεσία Bryan Singer και Dexter Fletcher, η ταινία επικεντρώνεται στο συγκρότημα και αφορά στη μουσική και την άνοδο των Queen, αλλά και στην αυτοκαταστροφική ζωή του Freddie Mercury.

Την υπόλοιπη μπάντα υποδύονται οι Gwilym Lee ως Brian May, Joseph Mazzello ως John Deacon και Ben Hardy ως  Roger Taylor.

Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 24 Οκτωβρίου στην Αγγλία.

Nα σημειωθεί πως αρχικά τον Freddie Mercury θα υποδυόταν ο Sacha Noam Baron Cohen ο οποίος αποχώρησε, επικαλούμενος «δημιουργικές διαφορές» με τα μέλη του συγκροτήματος.

Δείτε το trailer:

Exit mobile version