Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Τα «καρφιά» στους πρώην και η πρόταση… γάμου(vid)
LIFESTYLE

Survivor: Τα «καρφιά» στους πρώην και η πρόταση… γάμου(vid)

Μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, έχουν έρθει τα πάνω… κάτω για τους παίκτες στο Survivor. Xτες (14/5) τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι τρεις πρώην Μαχητές Χάρης Γιακουμάτος, Κωνσταντίνος Τσεπάνης και Μελίνα Μεταξά. Διάσημοι και Μαχητές αναμετρήθηκαν με τους Ρουμάνους και αν και αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσης έχασαν με με δύο πόντους διαφορά. Διαβάστε ακόμα […]

Μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, έχουν έρθει τα πάνω… κάτω για τους παίκτες στο Survivor.

Xτες (14/5) τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι τρεις πρώην Μαχητές Χάρης Γιακουμάτος, Κωνσταντίνος Τσεπάνης και Μελίνα Μεταξά.

Διάσημοι και Μαχητές αναμετρήθηκαν με τους Ρουμάνους και αν και αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσης έχασαν με με δύο πόντους διαφορά.

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Χαμός με τις νέες ομάδες – Οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές

Όσο αφορά στη διαμόρφωση των νέων ομάδων, οι πρώην Μαχητές εξέφρασαν ανοιχτά τις σκέψεις τους «αδειάζοντας» τους παλιότερους συμπαίκτες τους.

«Ήταν το πρώτο βράδυ που ζήσαμε τόσο ήρεμα και σαν παρέα. Όλοι μαζί στη φωτιά, τραγούδι, χαλαροί, με ηρεμία. Φάγαμε όλοι μαζί. Καταρχήν περάσαμε τόση ώρα όλοι μαζί. Τέσσερις μήνες δεν είχαμε καταφέρει με τους Μαχητές να είμαστε όλοι τόσες ώρες μαζί και να καθόμαστε παρέα και να συζητάμε», εξέφρασε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Πάντως, από το χτεσινό (14/5) δεν έλειψε και η άτυπη και αιφνίδια πρόταση… γάμου από τον Καταλίν ο οποίος φλέρταρε τη Ροδάνθη και εκείνη «κοκκίνισε».

Η συζήτηση στους Διάσημους

Η πρόταση… γάμου

Το αγώνισμα

https://www.youtube.com/watch?v=xubpERihdYo

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις