Μετά τον σάλο, η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί χωρίς τον πατέρα της

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τον σάλο, η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί χωρίς τον πατέρα της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, πέντε μέρες πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Όπως μεταδίδει σήμερα το ΤΜΖ, ο πατέρας της μέλλουσας πριγκίπισσας ενδέχεται να μην συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο καθώς έχει ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αφορμή είναι η «συνεργασία» του 73χρονου με παπαράτσι. […]

15.05.2018 | 13:05

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, πέντε μέρες πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ΤΜΖ, ο πατέρας της μέλλουσας πριγκίπισσας ενδέχεται να μην συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο καθώς έχει ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αφορμή είναι η «συνεργασία» του 73χρονου με παπαράτσι.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο πεθερός του πρίγκιπα Χάρι είχε κλείσει συμφωνία με παπαράτσι να «στήσουν» μαζί φωτογραφίες που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για τον γάμο, να κάνει βάρη στο πάρκο, να ράβει το κοστούμι του, και να γκουγκλάρει φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν σε ίντερνετ καφέ.

Τι ζητούν για τον γάμο τους Χάρι – Μέγκαν

Μάρτυρες κατήγγειλαν ότι είδαν τον μπαμπά της Μέγκαν να καταφτάνει στα σημεία των φωτογραφήσεων παρέα με τον Ράινερ, έπειτα να χωρίζονται για λίγα λεπτά ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίες, και έπειτα να αποχωρούν μαζί από το σημείο.

Στην περίπτωση μάλιστα του ραφτάδικου, επειδή το προσωπικό απουσίαζε, ο φωτογράφος και ο Τόμας Μαρκλ πλήρωσαν έναν 17χρονο υπάλληλο από γειτονικό μαγαζί να υποκριθεί ότι παίρνει τα μέτρα του 70χρονου άνδρα.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν αποφέρει στον φωτογράφο πάνω από 100.000 ευρώ και μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πιστεύεται ότι κατέληξε στις τσέπες του 73χρονου πατέρα της νύφης.

Ο πόλεμος για την Μέγκαν Μαρκλ μόλις άρχισε: «Από το Pornhub στο Μπάκινγχαμ»

Ο Τόμας Μαρκλ, που δεν έχει τώρα πού να κρυφτεί, δεν θέλει πια να παραδώσει την κόρη του στην Εκκλησία.
Φίλη της Μέγκαν, δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail ότι η Μέγκαν είναι απαρηγόρητη και ικετεύει τον πατέρα της να αλλάξει γνώμη.

Απαντώντας στο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε για μία ακόμη φορά από το κοινό να δείξει διακριτικότητα σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή:

«Πρόκειται για μια άκρως προσωπική στιγμή για την κυρία Μαρκλ, ενόψει του επικείμενου γάμου της. Εκείνη όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι ζητούν κατανόηση και σεβασμό, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κύριο Μαρκλ σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση».

O Μπόλτον ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μετά τα μηνύματα της Μάρνεϊ κατά της Μέγκαν Μαρκλ

Το δημοσίευμα του ΤΜΖ αναφέρει ακόμη ότι ο πατέρας της Μέγκαν είχε υποστεί έμφραγμα πριν από έξι μέρες και είχε βγει νωρίτερα από το νοσοκομείο προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του με τον φωτογράφο φαίνεται πως θα τον εμποδίσουν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Exit mobile version