Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χτυπήθηκε από δένδρο που έκοβε και έπεσε στον γκρεμό!
ΕΛΛΑΔΑ

Χτυπήθηκε από δένδρο που έκοβε και έπεσε στον γκρεμό!

Στην Εντατική νοσηλεύεται ο 38χρονος, πατέρας δυο παιδιών ο οποίος χτυπήθηκε από δένδρο που έκοβε και έπεσε στον γκρεμό. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, σε δύσβατη περιοχή του Παλαιόκαστρου Τυμφρηστού λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (14/5). Ο 38χρονος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπήθηκε από τα κλαδιά του […]

Στην Εντατική νοσηλεύεται ο 38χρονος, πατέρας δυο παιδιών ο οποίος χτυπήθηκε από δένδρο που έκοβε και έπεσε στον γκρεμό.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, σε δύσβατη περιοχή του Παλαιόκαστρου Τυμφρηστού λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (14/5).

Ο 38χρονος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπήθηκε από τα κλαδιά του δέντρου που έκοβε, τα οποία και τον παρέσυραν σε απόκρημνο σημείο.

Διαβάστε ακόμα

Ξυλοκόπησαν τον διαρρήκτη στη μέση του δρόμου (vid)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στη μέση του και να μην μπορεί να κινηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr.

Στο σημείο δούλευαν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έτρεξαν για βοήθεια, ειδοποιώντας και ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Από εκεί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Για το συμβάν ενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις