Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νικητής ο 6χρονος που ήπιε κρασί
ΕΛΛΑΔΑ

Νικητής ο 6χρονος που ήπιε κρασί

Βγήκε από την εντατική ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί. Μετά από νοσηλεία 20 και πλέον ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου, βγήκε νικητής και τώρα νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική. Οι δικοί του άνθρωποι νιώθουν ικανοποιημένοι με την εν λόγω εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, και ανυπομονούν να γυρίσει κοντά τους. Διαβάστε ακόμα Στα δικαστήρια ο Ριζάι – Έβρισε τον Πρόεδρο! […]

Βγήκε από την εντατική ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί.

Μετά από νοσηλεία 20 και πλέον ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου, βγήκε νικητής και τώρα νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική.

Οι δικοί του άνθρωποι νιώθουν ικανοποιημένοι με την εν λόγω εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, και ανυπομονούν να γυρίσει κοντά τους.

Διαβάστε ακόμα

Στα δικαστήρια ο Ριζάι – Έβρισε τον Πρόεδρο! (pics+vid)

Από την Πέμπτη (26/4) βρισκόταν στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας της Κρήτης ο 6χρονος καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κατανάλωση ενός ολόκληρου μπουκαλιού με κρασί.

Ήταν σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουριγάκης, μιλώντας στο ekriti. gr, τόνισε ότι οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη.

Μάλιστα, έγιναν κι άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν, τυχόν άλλα αίτια, που επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.

Η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί πήρε από το ψυγείο το μπουκάλι με το κρασί και ήπιε, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ γρήγορα τις αισθήσεις του.

Θυμίζουμε πως σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αν και αφέθηκαν ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις