Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Πάτρας (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Πάτρας (vid)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Πάτρας – Σε απόγνωση Αρχές και κάτοικοι Επιχείρηση «σκούπα» στο λιμάνι της Πάτρας. Τεράστια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα, με σκοπό την εκκένωση άτυπων καταυλισμών στα εργοστάσια ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου. Παράνομοι μετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, έχουν σχεδόν γκετοποιήσει την περιοχή με […]

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Πάτρας – Σε απόγνωση Αρχές και κάτοικοι

Επιχείρηση «σκούπα» στο λιμάνι της Πάτρας. Τεράστια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα, με σκοπό την εκκένωση άτυπων καταυλισμών στα εργοστάσια ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου.

Παράνομοι μετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, έχουν σχεδόν γκετοποιήσει την περιοχή με τα κρούσματα βίας να έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε Αρχές και κατοίκους.

Ναυτιλιακή εταιρεία αποσύρει τα πλοία της από ελληνικό λιμάνι

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 450 αστυνομικοί, δυνάμεις από Πάτρα και πολλές διμοιρίες από Αθήνα, ΜΑΤ, ΥΜΕΤ. Ασφάλεια, Ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

Από σφαίρα πιστολιού ο θάνατος του 20χρονου στην Πάτρα

Μέχρι στιγμής, η όλη επιχείρηση διεξάγεται με ηρεμία, χωρίς να έχουν προκύψει προβλήματα και τα πρώτα λεωφορεία έχουν αναχωρήσει, μεταφέροντας τους μετανάστες  σε κέντρα φιλοξενίας εκτός Πάτρας.

Η απόφαση για εκκένωση των άτυπων καταυλισμών ελήφθη ύστερα από τα σοβαρά επεισόδια και διαπληκτισμούς μεταξύ μεταναστών το τελευταίο διάστημα.

Οι κάτοικοι της Πάτρας βρίσκονται πραγματικά σε απόγνωση και απευθύνουν έκκληση στις Αρχές για την επιβολή της ομαλότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις