Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Καρτέρι» θανάτου για τον 52χρονο οικογενειάρχη
ΕΛΛΑΔΑ

«Καρτέρι» θανάτου για τον 52χρονο οικογενειάρχη

Υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του 0 άτυχος 52χρονος οικογενειάρχης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, ο 52χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή στις στροφές του Μπράλου κοντά στο Χάνι του Καρανάσιου, δεν άντεξε.  Πρόκειται για απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διαβάστε […]

Υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του 0 άτυχος 52χρονος οικογενειάρχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, ο 52χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή στις στροφές του Μπράλου κοντά στο Χάνι του Καρανάσιου, δεν άντεξε. 

Πρόκειται για απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε ακόμα

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την 37χρονη που αγνοείται

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 52χρονος οικογενειάρχης έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του και σύρθηκε στο έδαφος πριν προσκρούσει σε παρακείμενο πεζούλι.

Επέστρεφε στο σπίτι του στη Λιβαδειά από δουλειά που είχε στη Λαμία. Σε μια αριστερή στροφή όμως έχασε τον έλεγχο.

Ο άτυχος άνδρας είχε συνταξιοδοτηθεί προσφάτως από την Πολεμική Αεροπορία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συναδέλφους το.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις