Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κουρουμπλής «βλέπει» μια ακόμα ευκαιρία για τον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κουρουμπλής «βλέπει» μια ακόμα ευκαιρία για τον Τσίπρα

Μια ακόμα ευκαιρία– στις εκλογές- για τον Αλέξη Τσίπρα «βλέπει» ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο κος Κουρουμπλής, μίλησε- μεταξύ άλλων- για την επιλογή του να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «ήταν μια συνειδητή επιλογή». Όπως είπε, όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησαν την ανατροπή, […]

Μια ακόμα ευκαιρία– στις εκλογές- για τον Αλέξη Τσίπρα «βλέπει» ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο κος Κουρουμπλής, μίλησε- μεταξύ άλλων- για την επιλογή του να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «ήταν μια συνειδητή επιλογή».

Όπως είπε, όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησαν την ανατροπή, ωστόσο εξέφρασε πως «έσπασαν τα μούτρα τους».

Διαβάστε ακόμα

Συνταξιούχος σε Κώστα Καραμανλή: Μας ξεφτιλίσατε (vids)

Αναφερόμενος στην έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, ξεκαθαρίζει ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

Όσο αφορά στην ενδεχόμενη συνεργασία με την Κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Και σχολίασε για τις δηλώσεις του Τάσου Πετρόπουλου, για τις μειώσεις στις συντάξεις πως «είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή».

Μάλιστα, κατέληξε στο εξής: «Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις