Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το λένε οι επιστήμονες! Ο λόγος που κοιτούν εκεί… κάτω
PLUS

Το λένε οι επιστήμονες! Ο λόγος που κοιτούν εκεί… κάτω

Κι όμως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τον λόγο που οι άνδρες κοιτούν εκεί… πίσω και κάτω. Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας, Dr. David Buss, οι λόγοι που ωθούν το βλέμμα το αρσενικού σε αυτή την… κατεύθυνση δεν είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους που ισχύουν για τα στήθη. Οι γοφοί είναι σημάδι γονιμότητας και υπάρχει […]

Κι όμως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τον λόγο που οι άνδρες κοιτούν εκεί… πίσω και κάτω.

Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας, Dr. David Buss, οι λόγοι που ωθούν το βλέμμα το αρσενικού σε αυτή την… κατεύθυνση δεν είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους που ισχύουν για τα στήθη.

Οι γοφοί είναι σημάδι γονιμότητας και υπάρχει στο DNA των προγόνων. «Οι άντρες εξελίχθηκαν σαν οργανισμοί, ψάχνοντας γυναίκες ικανές να κυοφορήσουν», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμα

Δύο κι άλλα δύο tips για να παραμιλάει

Και συνεχίζει: «Αν λοιπόν γοητεύεσαι από τους πισινούς και ειδικά από εκείνους που έχουν κάτι παραπάνω σε κιλά, είναι επειδή υποσυνείδητα  αναγνωρίζεις την ικανότητα της συγκεκριμένης γυναίκας να κυοφορήσει με επιτυχία».

«Καλώς ή κακώς η ποπ κουλτούρα ασχολείται με τα οπίσθια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο και αυτό αυξάνει και την επιθυμία» αναφέρει και η γιατρός Ava Cadell που εξετάζει την σεξουαλική συμπεριφορά ανάμεσα στα ζευγάρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις