Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eurovision 2018: Η Νέτα «καρφώνει» τη Φουρέιρα (vid)
LIFESTYLE

Eurovision 2018: Η Νέτα «καρφώνει» τη Φουρέιρα (vid)

Την Ελένη Φουρέιρα σχολίασε η νικήτρια της Eurovision 2018, Νέτα. Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου (12/5) οι εκπρόσωποι της Κύπρου και του Ισραήλ, Ελένη Φουρέιρα και Netta Barzilai (Νέτα) αντίστοιχα. Νίκησε όμως το «Toy» με 529 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την Ελένη Φουρέιρα με 436 πόντους. Διαβάστε ακόμα «Ψήφισαν μα@@κία, αλλά τουλάχιστον δεν έβγαλαν ΣΥΡΙΖΑ!» «Όταν […]

Την Ελένη Φουρέιρα σχολίασε η νικήτρια της Eurovision 2018, Νέτα.

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου (12/5) οι εκπρόσωποι της Κύπρου και του Ισραήλ, Ελένη Φουρέιρα και Netta Barzilai (Νέτα) αντίστοιχα.

Νίκησε όμως το «Toy» με 529 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την Ελένη Φουρέιρα με 436 πόντους.

Διαβάστε ακόμα

«Ψήφισαν μα@@κία, αλλά τουλάχιστον δεν έβγαλαν ΣΥΡΙΖΑ!»

«Όταν ήμουν φαβορί και όταν ήταν και η Ελένη… Νομίζω ότι η αυθεντικότητα κέρδισε. Ανταγωνιζόμουν μόνο με τον εαυτό μου», ανέφερε συγκεκριμένα η νικήτρια της Eurovision 2018.

«Τι καρφί ήταν αυτό; Η Netta υποστήριζε αυτό το «αγάπα το σώμα σου, τη διαφορετικότητα, την τάση της εποχής την κοινωνική κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στις γυναίκες». Ήταν το κοινωνικό μήνυμα που θα κέρδιζε. Αλλά τι σημαίνει αυθεντικότητα; Ότι το δικό μας κορίτσι ήταν ψεύτικο;», σχολίασε η Μαριλού Ρεπαπή στην πρωινή εκπομπή του Star.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις